x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "general"

Mircea Badea, făcut KO în mai puțin de 5 secunde de un motociclist în ring

Prezentatorul TV a vrut să-și ia revanșa în fața motociclistului Tedi Constantin, care l-a bătut într-o luptă organizată în urmă cu 5 ani. Însă Mircea Badea a rezistat doar câteva secunde în fața motociclistului, acesta făcându-l knock-out din prima lovitură.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.02.2019, 19:08

Confruntarea dintre cei doi a avut loc, sâmbătă, într-un mall din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața motociclistului. Prezentatorul TV a reușit în primă fază să evite prima lovitură pe care Teodor Tedi Constantin a vrut să i-o aplice, însă motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut knock-out pe Mircea Badea în primele 5 secunde ale meciului. Badea a căzut la pământ și a fost nevoie de intervenția arbitrului și a echipei medicale.

 

Motociclistul a publicat ulterior un mesaj pe Facebook:

„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”.

 

Și prezentatorul TV a scris un mesaj pe rețeaua de socializare când și-a revenit, după câteva ore:

 

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00.

P.S.: Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Badea.

 

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în nenumărate dăți.