AcasăGeneralVine o zi în care îți vei insera implanturi Fast and Fixed!...

Vine o zi în care îți vei insera implanturi Fast and Fixed! La propriu, într-o singură zi!

Dacă te confrunți cu lipsa dinților și îți dorești să apelezi la o procedură medicală care să îți restaureze dantura în cel mai scurt timp posibil, sistemul revoluționar Fast and Fixed este pentru tine! Cea mai cunoscută soluție de înlocuire imediată a dinților căzuți îți poate reda zâmbetul într-o singură zi, atașarea coroanelor la implanturi având loc în aceeași ședință. Perioada de osteointegrare este, astfel, parcursă fără a mai avea grija impactului estetic, beneficiind de o dantură fixă funcțională, cu aspect natural.

Beneficiile unice oferite de acest sistem modern de implanturi au atras atenția specialiștilor din întreaga lume și au determinat creșterea solicitărilor venite din partea pacienților pentru această metodă de tratament. Procedura este considerată minim invazivă, numărul inciziilor fiind cu mult mai mic decât în cazul intervențiilor clasice, iar rezultatele obținute sunt absolut spectaculoase. Succesul de care se bucură în prezent acest sistem, îl poziționează în topul celor mai accesate soluții de reabilitare dentară. Dacă a venit ziua în care trebuie să te decizi asupra unui tratament implantologic, optează pentru această tehnică inovativă!

De ce să alegi sistemul Fast and Fixed?

  • Număr mult mai mic de implanturi și incizii

Sistemul folosește un număr mic de implanturi dentare, apelând doar la 4 dispozitive de inserție în mandibulă și 6 în maxilar, spre deosebire de varianta clasică care constă în inserarea a 8-10 dispozitive pe fiecare arcadă. Folosirea unui număr redus de incizii și de implanturi este posibilă datorită faptului că noul sistem aduce o serie de elemente noi care cresc eficiența tratamentului, precum: dispozitive cu lungimi mult mai mari, design diferit de cel clasic, spire ce oferă o stabilitate excelentă și mod de inserție revoluționar, în poziție oblică, pentru a permite susținerea forțelor masticatorii mari ce apar în zona dinților laterali.

  • Folosirea optimă a osului de inserție

Dacă gândul de a suporta intervențiile specifice adiției osoase sau de sinus lift îți dădea fiori, cu sistemul Fast and Fixed poți uita de aceste proceduri, ele fiind eliminate. Tratamentul folosește eficient osul de susținere, nemaifiind necesare adițiile si sinus lifting-ul.

  • Dinți ficși într-o singură zi

Foarte mulți pacienți își doresc refacerea danturii în cel mai scurt timp. Acest vis a devenit acum realitate, posibilitatea de a avea dinți ficși imediat, fără a mai aștepta între 3 și 6 luni, fiind un avantaj imens pentru toți cei care vor să se bucure de un zambet frumos chiar și pe durata perioadei de osteointegrare. Atașarea coroanelor și inserarea implanturilor în aceeași zi reprezintă, de fapt, semnătura unică a acestui sistem de ultimă generație. Cu ajutorul tratamentului Fast and Fixed poți pleca acasă cu o dantură impecabilă chiar din prima zi a intervențiilor.

Fast and Fixed
  • Costuri cu 50% mai mici pentru un tratament ultramodern

Cu siguranța te vei gândi că tehnica modernă implică costuri pe măsură, însă ce ai zice dacă ai afla că pentru acest sistem vei plăti cu 50% mai puțin decât în cazul unui tratament clasic? Incredibil, nu-i așa? Aspectul financiar avantajos este justificat de numărul mult mai mic de implanturi și de incizii utilizate. Iată, așadar, o investiție inteligentă de care te poți bucura o viață!

Programează-te pentru o consultație și află direct de la medicul implantolog cum poți beneficia de tratamentul Fast and Fixed! Într-o singură zi, la propriu, poți avea din nou un zâmbet cuceritor!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.