AcasăGeneralViorel Teacă, primul om al legii care a îmbrăcat noua uniformă a...

Viorel Teacă, primul om al legii care a îmbrăcat noua uniformă a Poliţiei: „Mă simt ca un poliţist american” VIDEO

Viorel Teacă, unul dintre cei mai populari poliţişti din România, cu peste 500.000 de urmăritori pe TikTok, a prezentat noua uniformă a Poliţiei Române în cadrul unei emisiuni TV. „Este foarte confortabilă!”, a afirmat omul legii în cadrul emisiunii TV.

Prezentatoarele l-au comparat pe acesta cu un poliţist american. „Aşa mă şi simt”, a afirmat Viorel Teacă.    „Încălţămintea e confortabilă, stau 8 ore fără să simt vreun disconfort. Pantalonii sunt multifuncţionali, au multe buzunare, te poţi aşeza în orice poziţie fără să-i mai ridici, cum erau renunmiţii pantaloni evazaţi care mergeau numai la pantofi cu toc. Au bumbac pe interior şi elastan pe deasupra, se pot întinde fără problemă. Avem şi o cămaşă cu buzunare, unde poţi ataşa bodycam-ul, microfonul“, a precizat poliţistul.  

De asemenea, Viorel Teacă a publicat şi un clip video pe TikTok cu noua uniformă a Poliţiei Române. În secţiunea de comentarii a filmuleţului urmăritorii acestuia s-au declarat încântaţi de noua uniformă a Poliţiei: „De ar avea Poliţia Română numai angajaţi ca domnul!”, „Ce drag îmi este de acest poliţai!”, „Omul nostru chiar are alură de poliţist în stilul american”, „Aşa trebuie să arate un poliţist adevărat! Respect!”.   

Din 2023 toţi poliţiştii români ar trebui să poarte noua ţinută care o înlocuieşte pe cea veche de 20 de ani, iar până atunci vor mai fi aduse îmbunătăţiri noii ţinute, care să asigure calitatea sporită şi un confort poliţistului.  O uniformă ajunge la costul de 6.000 de lei 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.