x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(7) "politic"

Viorica Dăncilă: Văd un om laș și arogant

Viorica Dăncilă l-a atacat pe Klaus Iohannis înainte ca acesta din urmă să înceapă dezbatarea.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 19.11.2019, 18:29

În rolul de moderator va fi purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu. El a făcut câteva precizări pentru ziariști: „Vă propunem ca mod de lucru, după ce dna Viorica Dăncilă va face o prezentare, să luăm apoi câte două întrebări, iar la final se poate reveni. Nu vom încheia la ora 19.00, va putea fi apoi și un dialog informal”.

 

Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă:

Indiferent dacă presa te apreciază sau este ostilă, trebuie să ai o abordare echilibrată față de presă. Am tot sperat că vom avea o confruntare care să arate respectul pentru români.

Klaus Iohannis vrea o dezbatere doar în fața celor pe care îi agreează sfidând românii care l-au votat dar și pe cei care nu l-au votat.

Văd teama de dialog, de întrebări, de adevăruri incomode.

Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis, multe atacuri. O confruntare ar arăta cum suntem fiecare dintre noi, cum suntem pregătiți pentru funcția prezidențială, dar mai ales ce am făcut în funcțiile pe care le-am avut.

Cred că avem această responsabilitate față de cetățeni să venim cu un raport și cu propria viziune

Văd un om laș și arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost președintele României. Eu îmi fac datoria și voi veni cu un bilanț comparativ.

În domeniul politicii externă, Klaus Iohannis a avut 25 de deplasări externe și 40 de primiri la București. Nu am văzut nimic concret pentru România. S-a întors din SUA cu o șapcă și 3 poze. De la Bruxelles nu am văzut nimic despre Schengen și MCV.

 

Articolul integral pe G4MEDIA