AcasăEconomieVirgil Popescu: Ce mi-aş dori eu este ca începând de mâine să...

Virgil Popescu: Ce mi-aş dori eu este ca începând de mâine să vedem scăderi de preţuri la carburanţi, pentru că aplicaţiile informatice pot fi modificare relativ repede / Nu sunt adeptul plafonării preţului

Ministrul Energiei a arătat că şi-ar dori ca începând de mâine să se vadă această reducere de preţuri la carburanţi, în urma intrării în vigoare a Ordonanţei.
”Vă spun o părere personală, ce mi-aş dori eu este ca începând de mâine să vedem scăderi de preţuri, pentru că aplicaţiile informatice pot fi modificare relativ repede”, a spus Virgil Popescu.
Întrebat dacă dacă pot fi benzinării care să scadă preţul în ulmele două luni de aplicare a Ordonanţei, sau ultima lună, Virgil Popescu a arătat că ”în această perioadă există posibilitatea de conformare voluntară”.
”Deci pe toată această perioadă, unii pot să vină unii mai devreme, alţii pot să vină mai târziu”, a adăugat el.
Popescu a mai spus că, din punctul său de vedere, ”cine se înrolează voluntar în a respecta această Ordonanţă şi a o aplica, o va face până la final”.
Ministrul Energiei a mai afirmat că mai mult de 70 sau 80% din benzinării se va aplica această reducere. ”Marile lanţuri, au o cotă de piaţă de 80 sau 90%”, spus el.
Despre plafonarea preţului la combustibili, dorită de PSD dacă această Ordonanţă nu va avea efect, Virgil Popescu a spus că din moment ce avem această ordonanţă aprobată, ”trebuie să mergem pe principiul bunei credinţe şi să vedem cum merge această Ordonanţă”.
”Personal, nu sunt adeptul plafonării”, a mai spus Virgil Popescu.

Ultimele Articole