AcasăEconomieVirgil Popescu: Recomandarea mea este ca, atunci când se fac construcţii noi,...

Virgil Popescu: Recomandarea mea este ca, atunci când se fac construcţii noi, să vină cu sisteme performante de încălzire, iar pentru construcţiile vechi este dreptul fiecăruia să decidă ce tip de încălzire doreşte

Virgil Popescu a declarat, marţi seară, la Digi 24, că fiecare are dreptul să decidă pentru el ce sistem de încălzire doreşte.

 

“Recomandarea mea este ca atunci când se fac construcţii noi, să vină cu sisteme performante, iar pentru construcţiile vechi eu cred că este dreptul fiecăruia să decidă ce tip de încălzire doreşte”, a precizat Virgil Popescu.

 

Întrebat ce se întâmplă în cazul Bucureştiului, unde nu se dau autorizaţii pentru montarea de centrale individuale pe motiv că sunt poluante, Popescu a subliniat că legea termiei permite montarea acestor sisteme.

 

“Eu cred că legea permite acest lucru şi eram în Parlament când legea termiei în legislatura trecută a fost modificată, iar acest lucru este permis în continuare. Desigur, nu este permis să schimbi când instalaţiile au fost încărcate şi e pregătit totul de iarnă”, a declarat Virgil Popescu.

Ultimele Articole