x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(16) "instant-articles"

VIRUSUL a ucis un jandarm coronasceptic! ”Pentru cei cu creierul la ei, viața merge înainte. Pentru restul, mască!”

Jandarmeria Sibiu a făcut un anunț foarte trist.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Realitatea.NET | Publicat: 29.10.2020, 15:45

Un jandarm de la Sibiu a murit infectat cu coronavirus. El a avut în ultimele săptămâni o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare prin care afirma că virusul nu există, că cei care poartă mască nu au minte și că cei care sunt declarați infectați ar lua bani pentru asta.

 

OMV Petrom se retrage din Kazakhstan după 22 de ani

 

Tragedie anunțată în urmă cu doar câteva minute de Jandarmeria Sibiu, pe pagina de Facebook a instituției.

“O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, se arată în postarea de pe Facebook.

 

Se redeschid școlile? Anunț de ultim moment de la Monica Anisie: Pericolul este dincolo de poarta şcolii

 

“Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a anunțat și Prefectura Sibiu.

Jandarmul era coronasceptic și postase pe rețelele de socializare o mulțime de mesaje negaționiste:

Imagine

ImagineImagineImagine