AcasăMoney&People”Visuri la cheie” revine la Pro Tv cu noi fapte bune și...

”Visuri la cheie” revine la Pro Tv cu noi fapte bune și povești uimitoare ale unor familii greu încercate

Emoția intră din nou în casele românilor cu un nou sezon al emisiunii ”Visuri la cheie”. De diseară populara emisiune revine la Pro Tv cu un nou sezon de povești uimitoare ale unor unor familii greu încercate de viață.

Dragoș Bucur & echipa sa sunt pregătiți în acest nou sezon să refacă noi locuințe, să dea noi șanse oamenilor încercați de soartă. Pavel Bartoș, Smiley, Irina Rimes, Neti Sandu și Florin Busuioc s-au dovedit emoționați de povestea celor trei copii și s-au implicat personal.

 „Bunicii trăiesc dintr-o singură pensie, cred că în competiția asta care se numește viață, pornim de la starturi diferite. Cred că echipa „Visuri la cheie” i-ar ajuta să facă pași înainte, să pornească dintr-un start împreună cu alții, de la un alt nivel și cred că ar fi un lucru extraordinar”, povestește o persoană apropiată familiei.

Daciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a deschis a patra cofetărie

”Visuri la cheie” revine la Pro Tv cu noi povești

 „Să știți că sunt oameni în jurul vostru care cred în voi, dar important este să aveți și voi încredere în voi”; „Aveți o nouă șansă, nu uitați să creșteți cu fiecare zi la fel de frumoși ca și acum”; „Sunteți minunați”, le-au transmis Irina Rimes, Pavel și Smiley. ”Secretul acestei emisiuni este că vine de fiecare dată cu ceva surprinzător. Chiar dacă formatul este clar, poveștile sunt diferite, însă ce au în comun este faptul că vorbim de fircare dată despre oameni care sunt modele pentru noi toți, pentru că, indiferent de greutățile prin care au trecut, nu au încetat să lupte, să rămână uniți, să facă bine și să spere. Ei ne surprind de fiecare dată și reprezintă un exemplu pentru noi. Curajul lor ne uimește și ne bucură în același timp, spune Dragoș Bucur.

Noul sezon ”Visuri la cheie” începe diseară, de la 21:30.

Cine gătește grozăviile de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”? S-a gustat frigărui de insecte, ciorbă de păianjeni, mâncare de viermi ori ochi de vacă

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.