Vlad Voiculescu intervine pe scena politică: Cum ar fi dacă România…

0
62

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS), intervine în discuțiile legate de Agenția de Investiții în Sănătate (ANDIS), o structură paralelă care ar urma să gestioneze banii alocații Sănătății prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Acesta susține că a văzut foarte multe păreri și a propus urmăritorilor săi un exercițiu de imaginație.

„Am vazut astazi pareri ferme – atacuri chiar – in privinta oportunitatii construirii unei echipe specializate în construcția de spitale in cadrul unei agentii specializate din cadrul MS. Jocurile politice nu ma mai surprind deloc, din orice parte ar veni. Josnice fata de orice om onest care pune umarul si mizerabile fata de romanii pe care ar trebui sa ii serveasca politicienii”, a scris fostul ministrul.

Vlad Voiculescu, exercițiu de imaginație pentru români

El se întreabă cum ar fi România dacă nu s-ar mai pronunța orice persoană pe orice temă, fără a avea cunoștințe în domeniul respectiv.

„V-as propune insa un exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca in Romania, macar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunta oricine pe orice tema. Am putea sa incepem cu tema asta: cum ar fi daca s-ar pronunta pe subiectul asta doar cei care au construit vreodata ceva.

Mai precis cei care au experimentat macar o data ce inseamna gasirea unor specialisti (arhitecti, ingineri, project manageri, etc.), pregatirea unui proiect de investitii, gasirea fondurilor necesare, implementare, etc. Cum ar fi asta?”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.