Volksbank lanseaza Internet banking pe mobil

VB Direct.mobile, noul serviciu, permite accesul securizat al clientilor la servicii bancare direct de pe telefonul mobil, cu o conexiune de date activata, au anuntat reprezentantii bancii.

 

VB Direct.mobile costa un euro pe luna. Costurile operatiunilor bancare sunt aceleasi ca si in cazul tranzactiilor efectuate prin internet banking, conform listei de tarife si comisioane in vigoare.

 

Clientii Volksbank pot folosi acum telefonul mobil pentru a efectua: transferuri de sume intra si interbancare in RON si alte monede, schimburi valutare standard sau negociate, constituiri/denuntari depozite, vizualizari ale soldurilor, istoricul tranzactiilor efectuate.

 

Pentru fiecare tranzactie efectuata clientul primeste un SMS pentru confirmarea operatiunii.

 

Aplicatia furnizeaza informatii privind localizarea unitatilor si ATM-urilor Volksbank.

 

Serviciul prezinta o siguranta sporita a tranzactiilor, bazandu-se pe tehnologii moderne care respecta cerintele de securitate necesare pentru transferurile electronice de fonduri. Astfel, accesul la aplicatie se poate realiza de pe telefonul mobil, dupa activarea serviciului, prin intermediul adresei www.vbr.ro/m, folosind user, parola si codul TAN (generat de dispozitivul Vasco) ale serviciului de internet banking oferit de banca (VBDirect).

 

Browser-ele suportate de telefoanele mobile pentru rularea aplicatiei sunt: Safari Mobile, Opera Mobile (min. vers. 9.0), Opera Mini, Internet Explorer Mobile (min. vers. 6.0), BlackBerry Browser (min. vers. 4.7.0), Nokia Browser.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed