AcasăEconomieAutoVolvo isi va vinde masinile pe internet

Volvo isi va vinde masinile pe internet

Şi asta nu e tot. Volvo va renunţa, în acelaşi timp, şi la participarea la unele dintre saloanele auto internaţionale importante, pentru a promova noile modele şi a creşte pe piaţa auto premium, relatează Bloomberg, preluat de Mediafax.

 

Volvo, care este deţinută de compania Geely din China, vrea să crească bugetul pentru investiţii în vânzările online pentru anul viitor. De asemenea, producătorul suedez plănuieşte să mărească numărul reprezentanţelor la nivel global şi să creeze un eveniment anual destinat promovării modelelor sale.

 

“Să fim cinstiţi: încă suntem un jucător relativ mic. Avem o estimare de 800.000 de automobile vândute în 2020, ceea ce înseamnă că bugetele noastre, comparate cu ale unora dintre competitorii noştri, vor fi încă mici”, a declarat Alain Visser, directorul departamentului de marketing şi vânzări. El estimează că Volvo va vinde aproximativ 465.000 de autovehicule în acest an.

 

“Ştim din cercetări că tot mai mulţi clienţi sunt dispuşi să cumpere online. Motivul pentru acest lucru nu este dorinţa de a obţine un preţ mai mic, ci de a evita negocierile pentru cumpărarea unei maşini”, a mia spus Alain Visse.

 

De anul viitor, producătorul suedez va participa la doar un salon auto în fiecare regiune: la cel de la Geneva, în Europa, la cel de la Detroit, în Statele Unite şi la cel de la Shanghai sau Beijing, în China, în condiţiile în care competitorii din segmentul premium, BMW, Audi şi Mercedes-Benz, iau parte la toate saloanele auto mari la nivel internaţional. Astfel, Volvo va renunţa la participarea la două dintre cele mai importante saloane auto la nivel mondial, de la Paris şi Frankfurt.

 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.