AcasăActualitateMediuVremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru Sărbători. Unde va fi zăpadă

Vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru Sărbători. Unde va fi zăpadă

După o perioadă în care valorile termice au fost ceva mai ridicate decât cele normale, începutul iernii aduce o scădere a temperaturilor, resimțită pe teritoriul întregii țări. Iată cum se va prezenta vremea de Sărbători.

După o toamnă cu valori termice destul de ridicate, meteorologii au emis o avertizare de temperaturi scăzute și vreme rece în perioada următoare. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea revine la temperaturile normale de iarnă. Iată ce valori se vor înregistra de Crăciun.

În intervalul 05 decembrie 2022 – 12 decembrie 2022, temperaturile vor rămâne scăzute pentru această perioadă și se vor resimți în toată țara, în special în estul și nord-estul României. În schimb, cantitatea de precipitații se va îndrepta înspre cea normală pentru începutul lunii decembrie, în toată țara.

În perioada 12 decembrie 2022 – 19 decembrie 2022, meteorologii anunță că se vor înregistra temperaturi normale pentru mijlocul lunii decembrie, după începutul de iarnă mai friguros. Excepția ar putea să fie zona de nord-est, unde ar putea să fie mai scăzute. Precipitațiile vor fi în cantități normale și prezente în toată țara.

În săptămâna Crăciunului, din intervalul 19 decembrie 2022 – 26 decembrie 2022, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, însă nord-estul țării ar putea să rămână sub temperaturi scăzute. În întreaga țară, precipitațiile vor fi normale, specifice acestei perioade, iar la munte va ninge. Deși pentru mulți magia acestei sărbători este accentuată și de zăpadă, prognoza meteo nu arată în prezent că vor exista și cauze favorabile ninsorii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.