AcasăGeneralWarren Buffet s-a lansat pe Twitter

Warren Buffet s-a lansat pe Twitter

‘Warren is in the house’ /’Warren e aici’/, a anunţat ‘Oracolul din Omaha’, în vârstă de 82 de ani, care a adoptat pe Twitter numele @WarrenBuffett.


‘Nu muşcă?’ – a întrebat în glumă Buffett despre tableta pe care şi-a compus primul mesaj, într-o sesiune on-line de întrebări şi răspunsuri organizată de revista de afaceri Fortune.

 

Miliardarul care se poziţionează pe locul 4 pe plan mondial în clasamentul Forbes este cunoscut pentru rezervele sale faţă de noile tehnologii.

 

‘Familia mea nu mai poate să spună că am rămas ancorat în secolul XIX!’ – a continuat Buffett, pentru a conchide pe acelaşi ton glumeţ: ‘Aşadar, poţi învăţa şi un cimpanzeu bătrân să se strâmbe’.

 

Fără glumă însă, dacă abonaţii săi ar fi fost dolari, succesul lui Buffett pe Twitter ar fi fost mai mare decât una din cele mai profitabile investiţii pe care le-a făcut vreodată, acţiunile cumpărate la Goldman Sachs Group Inc în 2008, de pe urma cărora a obţinut dividende calculate la 900 de dolari pe minut, potrivit Reuters. Pe Twitter, Warren Buffett a strâns 1000 de abonaţi pe minut.

Ultimele Articole