Wipro Technologies a închiriat 4.500 mp în City Business Centre din Timişoara

„Suntem în România din anul 2006 şi am evaluat mai multe locaţii pentru o eventuală extindere atât în Bucureşti cât şi la nivel naţional”, a declarat Vivek Bakshi, preşedintele Wipro România.

Wipro va ocupa o mare parte din Clădirea C, aflată în fază de construcţie, cu termen de finalizare în T4/2010. Contractul de închiriere se va derula pe o perioadă de 10 ani, pentru o chirie medie de 13 Euro/mp/lună.

Închirierea a fost intermediată de către compania de consultanţă imobiliara Jones Lang LaSalle, agent co-exclusiv de închirierie al centrului de afaceri din Piaţa 700.

City Business Centre, va oferi aproximativ 34.000 spaţii de birouri Clasa A şi aproximativ 8.000 mp pentru activităţi de retail şi servicii şi va fi dezvoltat în 5 faze/cladiri. Fiecare clădire oferă aproximativ 8.000 mp.

În prezent sunt finalizate şi  închiriate 100% primele 2 clădiri, clădirea Ia treia fiind în fază avansată de construcţie. Majoritatea chiriaşilor sunt companii multinaţionale precum: Deloitte, Bosh, Siemens, P&G, Ciao/Microsoft, UniCredit Tiriac Bank, IBM, PWC, Alcatel-Lucent.

Proiectul City Business Centre este primul parc office dezvoltat de compania ModaTim Investment, înfiinţată în 2005 de către producătorul de confecţii ModaTim.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed