x


  • EUR
    4.8297
    USD
    4.3637
string(7) "politic"

Zbateri la DREAPTA! PNL a înghițit o filială USR

Membrii organizaţiei USR din comuna Zăneşti (Neamț) s-au înscris în PNL.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 27.01.2020, 13:27

Membrii organizaţiei USR din comuna Zăneşti (Neamț) s-au înscris în PNL, nemulţumiţi că “democraţia şi spiritul de echipă au doar valoare de slogan” și filiala județeană USR ar fi devenit “o societate cu acţionar unic”.

 

“USR însemna cândva o poezie frumoasă, recitată de un copil inocent. Pe măsură ce timpul a trecut, am descoperit că Politica Altfel nu era deloc cea la care mă aşteptam. Regret să spun că am constatat că în USR democraţia şi spiritul de echipă au valoare doar de slogan. Uşor-uşor, USR Neamţ mi s-a arătat a fi mai degrabă o societate cu acţionar unic, în care nu conta decât ascultarea şi obedienţa. De aceea, oamenii pe care i-am adus alături s-au demotivat treptat şi s-au retras. Am ajuns să fiu judecat şi marginalizat de colegii de nivel superior pentru că aveam puncte de vedere care nu conveneau. Nu pot fi performant şi nu pot rămâne într-un partid în care diferenţa de opinie şi gândirea critică sunt sancţionate ca delicte”, a scris liderul USR Zănești, Emil Constantin, pe pagina sa de socializare.

 

El a precizat că a ales ca, împreună cu întreaga sa echipă, să se înscrie în PNL.

 

“Vom întări echipa PNL Zăneşti pentru că această comună nu mai merită şi nu mai trebuie să fie condusă în acest stil autocrat şi lipsit de viziune”, a adăugat Emil Constantin.

 

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, nu a avut, deocamdată, o reacţie pe tema demisiei în bloc a membrilor organizaţiei din Zăneşti.

 

La alegerile europarlamentare de anul trecut, USR a obţinut la Zăneşti 13,66% dintre voturi. La alegerile prezidenţiale, Dan Barna, candidat din partea USR, a fost votat de 12,29% dintre cei prezenţi la urne în comuna Zăneşti.