x


 • EUR
  4.6559
  USD
  3.9517
 • 21° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  48%
  Presiune

  33898 hPa
string(7) "externe"

Zeci de americani, ATACAȚI cu o armă misterioasă, într-o țară ostilă!

Mai mulți turiști americani care călătoreau în Cuba, au acuzat stări de rău, la puțin timp după ce personalul ambasadei Statelor Unite de la Havana s-a plâns de simptome similare. Ambele situații ar fi putut fi generate de atacuri cu o armă cu ultrasunete, speculează televiziunile de peste Ocean.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.10.2017, 15:00 | Actualizat: 07.10.2017, 15:03

 

Încă de acum două săptămâni, Departamentul de Stat al SUA a emis un avertisment în ceea ce privește călătoriile cetățenilor americani în Cuba.

 

Un purtător de cuvânt al departamentului, care a cerut să nu îi fie dezvăluit numele, a declarat agenției Reuters că afirmațiile conaționalilor săi nu au putut fi verificate. El a cerut respectarea avertismentului privind călătoriile în Cuba emis de departament cu o săptămână în urmă.

 

Americanii au fost avertizați să evite Cuba din cauza unor atacuri de natură necunoscută — posibil cu unde sonore — care au afectat cel puțin 22 de membri ai personalului diplomatic al Statelor Unite din Havana. Aceștia au suferit de amețeli, pierderi de auz și de memorie, oboseală accentuată. Atacurile au avut loc în reședințe și hoteluri frecventate de cetățeni americani.

 

mai multe, pe profit.ro.