x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

Zeci de bancnote false de 50 de lei, plasate la Sibiu

Câteva zeci de bancnote false, majoritatea fiind în valoare de 50 de lei, au fost plasate la comercianții din Piața Cibin din Sibiu, pe data de de 4 mai. Poliția din Sibiu a fost alertată imediat după ce unul dintre vânzătorii din piață a încercat să-și cumpere produse de la un magazin și falsul a fost descoperit.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Profit.ro | Publicat: 05.05.2019, 14:08

Printre cei care s-au sesizat a fost o bătrânică care a vrut să-și cumpere de la un magazin de mâncare cu bani primiți de la clienți, iar acolo i s-a spus ca bancnota de 50 de lei este falsă, potrivit ziarului local Sibiu100.ro. Femeia era contrariată de faptul că banii nu sunt acceptați la magazin: „Nu i-am cunoscut maică, cum să-i cunosc că-s aproape la fel. Acum, când mi s-a explicat am văzut și eu că parcă sunt altfel. Ce să facem? Acum a fost poliția, sper că-i prinde”, a spus una dintre femeile păgubite.

 

Femeia era contrariată de faptul că banii nu sunt acceptați la magazin: „Nu i-am cunoscut maică, cum să-i cunosc că-s aproape la fel. Acum, când mi s-a explicat am văzut și eu că parcă sunt altfel. Ce să facem? Acum a fost poliția, sper că-i prinde”, a spus una dintre femeile păgubite.

 

Citește mai mult pe Profit.ro.