Zelenski, declarații de ultimă oră: Rușii fug!

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis, sâmbătă seara, într-un mesaj video pe Facebook, despre ofensiva armatei ucrainene, că în acest moment, aproximativ 2.000 de kilometri din teritoriul ucrainean au fost eliberaţi în cadrul acţiunilor active de la începutul lunii septembrie.

https://www.facebook.com/zelenskiy.official/videos/3206779866317975

”Mişcarea soldaţilor noştri în diferite direcţii ale frontului continuă. În acest moment, aproximativ 2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost eliberaţi în cadrul acţiunilor active de la începutul lunii septembrie. Armata rusă în aceste zile demonstrează tot ce poate, îşi arată spatele. Şi, la urma urmei, nu este o alegere rea pentru ei să fugă. În Ucraina nu este loc pentru ocupanţi şi nici nu va fi”, a spus Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a mulţumit luptătorilor Regimentului 15 slav al Gărzii Naţionale a Ucrainei care au acţionat în zona Harkov.

”Mulţumim pentru securizarea situaţiei din Balaklia soldaţilor Batalionului 214 de puşcaşi care, împreună cu unităţile Departamentului Şef al Serviciului de Informaţii, Forţele pentru Operaţiuni Speciale, Forţele Speciale ale Gărzii Naţionale şi poliţia, au revenit la controlul deplin al oraşului. Mulţumim tuturor apărătorilor şi apărătorilor noştri care au făcut ca victoria noastră să fie şi mai vizibilă în aceste săptămâni!”, spune liderul ucrainean în mesaj.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri