Zi importantă! România debutează cu Ucraina la Euro 2024

Euro 2024

Naţionala de fotbal a României debutează, astăzi, la Campionatul European de fotbal, urmând să întâlnească selecţionata Ucrainei. Meciul are loc de la ora 16.00, la Munchen, în grupa E.

Tricolorii au disputat 6 meciuri contra vecinilor, cu 3 victorii în dreptul României şi două în palmaresul ucrainenilor, un meci fiind încheiat la egalitate.

Meciul România – Ucraina de la Euro 2024 va fi transmis LIVE de PRO TV, de la ora 16.00 și va fi urmărit din tribune de circa 30.000 de fani ai tricolorilor.

Partida de astăzi de la München va fi arbitrată de Glenn Nyberg, suedezul de 35 de ani urmând să fie ajutat de tușierii Mahbod Beigl și Andreas Soderqvist. Arbitru FIFA încă din 2016, Nyberg a condus o singură dată un meci al României, în 2020, când țara noastră învingea Austria, scor 3-2, în Liga Națiunilor.

Va fi primul meci oficial între cele două selecționate. Tricolorii și fotbaliștii din țara vecină s-au întâlnit de șase ori, în partide amicale: de trei ori a câștigat România, de două ori s-a impus Ucraina, iar un meci s-a terminat la egalitate. Ultimul meci a fost pe 29 mai 2016, când Ucraina a câștigat cu scorul 4-3.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed