x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(7) "general"

Zicere de duh! Ciolacu: Un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de PSD

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune moțiune de cenzură în luna august.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 30.07.2020, 17:21

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că „un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de PSD”, astfel că în Comitetul Executiv s-a decis depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august.

Principalele declarații ale lui Marcel Ciolacu:

Este sub demnitatea funcției publice pe care vremelnic o deține. Nu înțeleg obsesia președintelui Iohannis de a găsi vinovați. Disperarea cu care atacă PSD confirmă că guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei și crizei economice.

Un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de PSD.

Am hotărât depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august.

Ludovic Orban să-și asume dacă poate organiza alegeri și deschide școlile în luna septembrie.

Colegii au depus ca la mijlocul lunii august să avem moțiunea depusă. La baza acesteia va sta cartea neagră a guvernării.

Dacă nu avem voturile de la alte partide, moțiunea nu trece. Fac apel la toată opoziția să voteze moțiunea. În afară de USR și PMP, în rest toate partidele sunt în opoziție.

Eu l-am propus pe dl profesor Vasile Dâncu pentru a prelua interimar funcția de președinte al Consiliului Național. E normal să fie mai multe opinii, dar la vot au fost 48 de voturi pentru și un vot împotrivă.

La Sectorul 2 am validat candidatura lui Neculai Onțanu, iar la Sectorul 3 Aurelian Bădulescu.

Am trimis la Raed Arafat o solicitare pentru a vedea în ce condiții poate fi organizat congresul. Vom vedea dacă poate fi organizat congresul pe 22 august.

Vasile Dâncu e un om de stânga, un profesor respectat, a fost și vicepremier. Președintele CN coordonează toate departamentele partidului. Este un motor de reformare pentru partid.

N-am înțeles cu acționatul pandemiei mai tare până la ora 23 și mai moale după ora 23.