x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(8) "economie"

Zitec a preluat Under Development Office, companie cu portofoliu internaţional în dezvoltarea de aplicaţii mobile & blockchain

Autor: Money.ro | Sursa: news.ro | Publicat: 24.11.2020, 18:29

”Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a preluat recent echipa şi portofoliul Under Development Office, agenţie de dezvoltare software specializată în aplicaţii mobile şi firmă de blockchain development, care a înregistrat în ultimii trei ani vânzări de peste 1,5 milioane de euro”, a anunţat Zitec.

Pentru Zitec, preluarea agenţiei Under Development Office a vizat atât extinderea portofoliului de clienţi, cât şi creşterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei şi echipa de specialişti în dezvoltare de aplicaţii mobile, design şi blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec.

În 2016, Zitec a asimilat echipele şi portofoliile Inotec şi Cloud Bit, dar şi echipele şi portofoliile agenţiilor Bright şi Symbolic la finalul anului 2019.

“Preluarea echipei Under Development Office ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea capabilităţilor Zitec de a dezvolta soluţii mobile, dar şi să ne extindem paleta de servicii în zona de blockchain development, unde Udev are o vastă expertiză pe piaţă la nivel global şi unde anticipăm proiecte interesante în perioada următoare. În noua formulă (clienţii din portofoliul Udev) au acces la o echipă mai mare, cu expertiză crescută, care oferă servicii complete în zona digitală, de la consultanţă şi dezvoltare software, la UX şi Digital Marketing”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & founding partner Zitec.

Under Development Office a fost fondată în 2011 de Iulian Oprea, Ştefan Gergely şi Dan Cernau. Compania a realizat peste 100 de proiecte care au inclus design-ul şi dezvoltarea de aplicaţii web şi aplicaţii mobile pentru clienţi precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange. 

“După aproape 10 ani în care am învăţat cum să construim valoare pentru clienţii din pieţele de mobile şi blockchain development la nivelul Europei, ne-am alăturat în formulă completă echipei Zitec, pentru ca împreună să oferim clienţilor o gamă completă de servicii în zona digitală şi să sprijinim oamenii şi organizaţiile lor să înceapă ori să accelereze procesele de transformare digitală”, a adăugat Iulian Oprea, CEO & founding partner Under Development Office.

Zitec a anunţat recent creşteri ale veniturilor pentru prima jumătate a anului de peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. Pentru 2020, Zitec estimează o creştere a cifrei de afaceri de până la 10 milioane de euro, bazată pe parteneriatele cu Google Cloud, Microsoft şi Magento Commerce (Adobe).

“Când am început colaborarea cu Under Development Office căutam un partener care să ne ajute să construim o platformă prin care să oferim o experienţă cât mai bună clienţilor noştri vânzători şi cumpărători. Pentru noi, continuarea colaborării cu echipa Zitec se traduce în oportunitate de a avea acces la o echipă mai mare cu expertiză pe mai multe servicii din aria digitală, care să ne ajute să ne atingem obiectivele pe termen mediu şi lung de a fi  liderii în piaţa de electronice second-hand şi recondiţionate din România”, a spus George Moroianu, cofondator Flip.ro.

Flip.ro este un site românesc prin care utilizatorii vând şi cumpără telefoane second hand şi care a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro în primul an de activitate.

Jucător pe piaţa IT & Digital Marketing din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing.