Ziua României la Expoziţia Mondială de la Shanghai (VIDEO)

Potrivit Newsin, noul brand va pune accent pe reîntoarcerea la natură şi tradiţional. Ceremonia va avea loc pe muzica lui Gheorghe Zamfir. Mai multe detalii despre evenimentul din China vom afla de la corespondenţii The Money Channel: Daniel Apostol şi Dan Suciu.

Explore the Carpathian garden” – acesta ar fi noul slogan turistic al României pe care ministrul Turismului, Elena Udrea, a ales să îl lanseze de ziua României la Expoziţia Mondială de la Shanghai. Anunţul a fost făcut de agenţia NewsIn. Logo-ul care va fi lansat la Shanghai are ca element principal frunza, simbol primordial al naturii.

Crearea şi promovarea brand-ului de ţară, finanţate din fonduri europene, fac parte dintr-un proiect de promovare a potenţialului turistic al României, pentru care sunt alocaţi 75 milioane de euro până la sfârşitul anului 2013. Conceperea noii imagini a costat circa 900.000 de euro. În urmă cu un an, Ministerul lansa campania de promovare a turismului românesc la nivel internaţional, „Romania, the land of choice”. Protagoniştii clipului care promova turismul românesc au fost Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, prezenţi şi acum la evenimentele din cadrul Zilei Naţionale a României la EXPO 2010 Shanghai.

 Imnul campaniei a fost compus de Marius Moga şi a costat 10.000 de euro. Costul total al campaniei „Land of choice” s-a ridicat la 1,3 milioane de euro. Publicul prezent joi, 29 iulie, la EXPO 2010 Shanghai va viziona un film de prezentare a României ca destinaţie turistică şi va primi suveniruri inscripţionate cu noul logo, din partea organizatorilor. Evenimentul va fi marcat şi de un recital al maestrului Gheorghe Zamfir.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed