AcasăActualitate5 alternative la aplicația Zoom 

5 alternative la aplicația Zoom 

5 alternative la aplicația Zoom. Odată cu pandemia, ședințele, dar și munca au trecut în mediul online, iar aplicația Zoom a fost cea mai folosită.

Cei care vor însă o altă aplicație similară, trebuie să știe că există și alte alternative, fie ele gratuit sau contra acost.

5 alternative la aplicația Zoom

O alternativă gratuită la aplicația Zoom este Skype. Aplicația vine cu Skype Meet Now, funcție nouă care permite organizarea de conferințe cu până la 50 de persoane, în care poți invita atât contacte din Skype cât și persoane care nu au cont.

Pentru a invita pe cineva în videoconferința organizată de tine trebuie să îi trimiți un link, atât. Fără creare sau accesare de cont.

O a doua alternativă gratuită este Google Meet. Poți folosi Google Meet pentru videoconferinte cu până la 250 de participanți, poți ține prezentări sau poți înregistra ședințele și le poți salva pe Google Drive.

5 alternative la aplicația Zoom

Poți trimite un link ptin care să inviți persoane în videoconferința organizată de tine. În ultima vreme Google a adăugat tot mai multe facilități ce pot fi deja găsite în Zoom și a integrat Meet în Gmail, astfel că poți porni o conferința direct din coloana din stânga.

O alternativă gratuită este și Messenger Rooms, aplicația de videoconferinte a celor de la Facebook. Orice utilizator Facebook poate iniția un apel video la care poate invita până la 50 de persoane, chiar dacă aceștia nu au cont de Facebook.

5 alternative la aplicația Zoom

Nu există limită de timp pentru apeluri. Momentan utilizatorii pot iniția acest tip de apeluri video din aplicația de Facebook sau din cea de Messenger. În viitor, compania vrea să adauge posibilitatea de a iniția apeluri video de grup folosind Instagram Direct sau WhatsApp.

Gratuită mai este și Discort, unde numărul participaților maximi este de 50 de persoane.

GoToMeeting este una dintre primele aplicații de videoconferinte existențe pe piață și este o alternativă la Zoom care are foarte multe caracteristici incluse, însă este contra cost.  Varianta cea mai ieftină poate avea până la 150 de participanți, în timp ce varianta enterprise poate include până la 3000 de participanți.

GoToMeeting oferă toate facilitățile standard ale aplicațiilor de gen, cum ar fi share screen sau posibilitatea de a înregistra apelurile video. Prețul este de 10 euro pe lună pentru un organizator.

Ultimele Articole