Cât de mult s-au îmbogăţit Dăncilă, Dragnea şi Tăriceanu în ultimul an. Şi Iohannis e pe plus

0

În decurs de un an, în conturile şefului Camerei Deputaţilor au apărut în plus 2.200 de dolari şi 74.300 de lei. Liviu Dragnea a încasat şi 162 de mii de lei din salariu.

 

Şeful Senatului a moştenit două apartamente în Bucureşti, aproape două mii de euro şi peste cinci mii de lei. Chiar şi aşa Tariceanu are mai puţini bani ca anul trecut. A deschis însă trei conturi în care rudele i-au făcut donaţii pentru copii. Veniturile familiei sunt întregite şi de soţia sa, Loredana Moise, care este designer vestimentar.

 

Anul trecut, Viorica Dăncilă şi-a adăugat la colecţia de bijuterii inele, cercei, pandative, brăţări şi broşe de 5 mii de euro şi şi-a adăugat 14 mii de euro într-un cont. Premierul nu a detaliat câştigul de la guvern însă si- a trecut salariul pe care îl avea în calitate de parlamentar european. În document apare şi salariul soţului.

 

La rândul său Preşedintele Iohannis a cheltuit 51 de mii de lei dintr-un cont, însă a câştigat peste 31 de mii de lei din vânzarea cărţilor publicate şi tot cam atât din închirierea apartamentelor pe care le deţine în Sibiu.

 

Articolul integral pe ȘTIRILE PROTV.