Aplicație turistică pentru telefoane mobile

Proiectul Discover Timiș a fost implementat de Consiliul Județean Timiș și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului. Povestea celor mai frumoase obiceiuri, atracții sau locuri din Timiș, unele necunoscute chiar și bănățenilor, vor fi disponibile într-o aplicație mobile (Discover Timis) și un website (www.discovertimis.com).

Obiectivul este atragerea de turiști români și străini și ghidarea lor către locații, servicii și experiențe potrivite gustului lor mai ales ca ne apropiem de anul 2021 când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

Vor fi disponibile și informații privind Centrele de Informare Turistică, oferte de cazare & masă, tururi, sport & aventură și multe altele.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiş împreună cu membrii săi şi cu Consiliul Judeţean Timiş şi-au stabilit ca prioritate să promoveze şi să informeze eficient turiştii şi, ca urmare, efortul proiectului a fost canalizat către construcţia şi relevanţa conţinutului şi nu către dezvoltarea unui software complex care ar fi generat costuri mari şi o durată de timp nejustificat de mare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed