Teodorovici anunță lovitura de GRAȚIE pentru Klaus Iohannis: Nu se mai poate face nimic!

0

”Nu, nu se mai întâmplă nimic, dacă CCR îi dă dreptate preşedintelui. Banii vor fi deja alocaţi şi deciziile CCR sunt valabile pe viitor. Deci nu se întâmplă nimic”, a declarat Eugen Teodorovici, la România TV.

 

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă ferm adoptarea proiectului rectificării bugetare de către Guvern, fără avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, şi solicită public Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională pentru a verifica în ce măsură ordonanţa de urgenţă de rectificare a bugetului de stat îndeplineşte exigenţele constituţionale de aprobare.

 

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, condamnă ferm adoptarea proiectului rectificării bugetare de către Guvernul condus de prim-ministrul Viorica Dăncilă, fără avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Este inadmisibilă această abordare a Executivului, în condiţiile în care avizul CSAT este obligatoriu atunci când sunt afectate bugetele instituţiilor din domeniul securităţii naţionale”, arată Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat transmis Agerpres.

 

Articolul integral pe CAPITAL