Marile oraşe riscă să rămână în BEZNĂ, iar transportul în comun să fie PARALIZAT!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Acum, la Primăria Capitalei e un deficit de 1 miliard de lei, jumătate îi acoperim dintr-un împrumut, dar rămânem în continuare cu un deficit din 500 de miliarde de lei. Dacă nu mai sunt bani, nu mai pot fi asigurate subvențiile, iluminatul, să dotezi spitalele, scrie digi24.ro. 

Primarul Sectorului 3 dă vina pe Liviu Drganea.

Robert Negoiţă – primarul Sectorului 3: Din punctul meu de vedere, el este de vina. Da, el, domnul Dragnea, care își posta pe Facebook win win situation, 60% din PIB către primării, iar după aia ne-au furat banii pe primele 3 luni. Bugetele alocate au fost măcelărite, e inacceptabil, niciun guvern nu și-a permis să facă.

În plus, în sarcina primăriilor au intrat şi alte obligaţii.

Nicolae Robu – primarul Timişoarei: S-au transferat către primării toate cheltuielile de salarizare a asistenților sociali, a persoanelor cu dizabilități. Noi avem venituri mai mari cu 40 milioane lei față de cât am avut în 2018 din această sursă, care e principala sursă, cotă parte din impozitul pe venit, dar cheltuielile cu salarizarea asistenților sociali sunt cu 62 de milioane de lei mai mari, înseamnă un plus de 22 milioane lei povară pe bugetul local.

Mulţi edili au blocat angajările şi vor mări taxele locale.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed