Orban, ”expert” în șantiere navale. Lista enunțată de premier în Brăila

0

Şantierele navale reprezintă o componentă “extrem” de importantă a economiei româneşti, a declarat miercuri, la Brăila, premierul Ludovic Orban.

 

Acestea pot asigura o competitivitate pentru acest domeniu economic şi pot să permită dezvoltarea, în continuare, a zonelor în care sunt amplasate şi a ţării, a spus Orban, citat de Agerpres.

 

”Sunt multe locuri de muncă aici”

 

“Industria navală românească, şantierele navale reprezintă o componentă extrem de importantă a economiei româneşti. Din toate şantierele navale care existau înainte de 1989, doar un singur şantier şi-a încetat activitatea – este vorba de Şantierul de la Olteniţa, în rest, toate celelalte şantiere, indiferent că e vorba de Tulcea, Brăila, Galaţi, Mangalia, Turnu Severin, Orşova, îşi continuă activitatea şi reprezintă o componentă extrem de importantă a economiei româneşti”, a afirmat Orban, aflat într-o vizită de lucru la Şantierul Naval Brăila.

 

El a susţinut că Guvernul priveşte cu “mare atenţie” ceea ce se întâmplă în domeniul în construcţiei şi reparaţiei de nave.

 

Articolul integral pe ȘTIRILE PROTV