Radu Pietreanu se întoarce pe scenă!

0

 În ciuda zvonurilor născute pe seama tăcerii și discreției sale în perioada de refacere după operația de cancer suferită, fondatorul grupului ”Vacanța Mare” este bine, sănătos,  gata să-și intre din nou în rolul ce l-a consacrat. ”Vacanța cea mai mare” și-a denumit show-urile, aluzie la pandemia care a blocat mapamondul.  

Comicul a început o nouă viață după operația ocologică suferită în vara anului trecut, la Istanbul. Artistul ce mereu și-a dorit să bucure, nu să întristeze publicul, a tras perdeaua discreției peste viața sa în lupta pentru a-și recâștiga sănătatea. A fost nevoit să-și vândă vila din Băneasa pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia unde s-a tratat. Însă  acum e sănătos și hotărât să-și reia activitatea artistică.

Supranumit ”Profu’ de umor”, folkistul și comicul a lăsat Bucureștiul și s-a mutat la munte, la Azuga, unde deținea de mulți ani o proprietate, casă ce, ani la rând a fost închiriată.  În ultima perioadă Radu Pietreanu a scris noi sketch-uri umoristice, melodii și scenari de teatru, ba chiar l-a ajutat pe Mugur Mihăescu la anumite momente amuzante destinate spațiului online.

Pietreanu și-ar fi dorit să plece în turneu în martie a.c., însă, din păcate, planurile sale s-au lovit de măsurile de limitare a răspândirii COVID 19 care au dat peste cap întreaga lume.

Deși nu s-a stabilit programul tour-ului, Pietreanu va evolua conform regrementărilor sociale, la mai multe terase din Mamaia Nord/ Sat Vacanță, Eforie Nord/ Aqua Park, Techirghiol, Costinești, Neptun, Jupiter și Venus, alături de Florin ”Axinte” Petrescu, fostul colegi din Vacanța Mare