BIDEN a răspuns afirmativ la întrebarea: „Este PUTIN un ucigaș?”

0

Președintele american Joe Biden a răspuns afirmativ la întrebarea jurnalistului ABC News dacă acesta îl consideră pe președintele Putin un ucigaș. Fragmente din interviu au fost plasate pe site-ul canalului, scrie Dojd.

Jurnalistul l-a întrebat pe Biden: „Îl cunoașteți pe Vladimir Putin. Considerați că el e un ucigaș?”.

„Mmm, hmm, da”, a răspuns președintele american.

Mesaj dur al unui pneumolog pentru Arafat: În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine…

 

 

Biden a mai declarat că Putin va plăti pentru imixtiunea în alegerile americane.

„Noi am avut o conversație lungă… Îl cunosc destul de bine. Dialogul a început de la faptul că eu i-am spus: „mă cunoașteți, și eu vă cunosc. Și dacă voi ajunge la concluzia că această ingerință a fost, să vă pregătiți (de consecințe)”, a declarat președintele SUA.

Transparența 100%, din vorbe. Pe site-ul Guvernului nu apar nici măcar numele consilierilor premierului

 

 

Totodată, ABC News nu menționează cum Putin trebuie să răspundă. Președintele american a admis, totodată, o colaborare ulterioară cu Rusia în diferite domenii, aducând exemplul acordului de dezarmare care a fost semnat acum 5 ani.

La sfârșitul lunii ianuarie a avut loc prima discuție telefonică între cei doi președinți în cadrul căreia a fost discutat acordul cu privire la armamentul strategic de ofensivă, ieșirea SUA din acordul cu privire la cerul deschis, dar și alte subiecte de ordin bilateral și internațional.