Producătorul de gaze medicinale şi tehnice SIAD România a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 17 milioane euro, în creştere cu 10%

” SIAD România, o companie specializată în gaze medicinale, gaze si mixturi tehnice şi alimentare, înregistrează o creştere de 10% a cifrei de afaceri directe în 2020 comparativ cu anul precedent. În 2020, cifra de afaceri SIAD România s-a ridicat la aproape 17 milioane euro, plasând compania printre primii 3 jucători din industrie. Creşterea înregistrată faţă de anul trecut a fost rezultatul adaptării rapide la schimbările de piaţă generate de pandemie, precum şi îmbunătăţirii eficienţei în producţie şi distribuţie”, a declarat Roxana Jouni, director general SIAD România.

Compania arată că din martie 2020 şi-a consolidat capacitatea de a răspunde cererii fără precedent de oxigen de la clienţii din sistemul medical.

”De la începutul acestei pandemii consumul de oxigen medicinal a crescut semnificativ, iar în cazul anumitor spitale volumul chiar s-a triplat comparativ cu o perioadă normală. Pentru a răspunde acestei cereri fără precedent, am întreprins acţiuni rapide pentru a ne mări capacitatea de producţie şi distribuţie. De asemenea, am achiziţionat recipiente noi de gaz şi am asigurat o monitorizare eficientă a lantului de aprovizionare, în timp real. Nu în ultimul rând, am luat măsuri preventive riguroase pentru ca echipa noastră să rămână sănătoasă”, a adăugat Roxana Jouni.

SIAD România face parte din Grupul SIAD, o companie multinaţională din industria chimică specializată în gaze tehnice, inginerie, sănătate, GPL şi gaze naturale, înfiinţată la Bergamo, Italia, în 1927. De la intrarea pe piaţa românească în 1990, SIAD s-a dezvoltat într-o afacere integrată, ce include trei unităţi de producţie (Călăraşi – unitate de separare a aerului; Cluj şi Bucureşti – staţii de îmbuteliere), capacităţi de depozitare, logistică, vânzare şi comercializare a diferitelor gaze şi mixturi.

Compania are peste 4.000 de clienţi în România din diverse industrii precum auto, chimică, prelucrarea metalelor, protecţia mediului, alimentară sau sănătate şi o echipă de 80 de angajaţi înalt calificaţi.

Grupul SIAD este unul dintre cele mai importante grupuri din industria chimică din Italia, cu o cifră de afaceri de 700 de milioane de euro în 2019, 70.000 de clienţi în întreaga lume şi aproape 2.000 de angajaţi. Grupul are birouri în Europa şi în întreaga lume şi operează în sectoarele industrial, inginerie, asistenţă medicală, GPL şi gaze naturale.


 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed