Cine este britanica Emma Răducanu, puștoaica-minune din lumea tenisului ajunsă în optimile US Open

0

La doar 18 ani, Emma Răducanu este aplaudată de iubitorii tenisului din Marea Britanie căci face senzație în teren. Jucătoarea engleză născută din tată român și mamă chinezoaică a învins-o și pe Sorana Cîrstea.

Pentru prima iară pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Răducanu a reușit luna trecută, la Wimbledon să ajungă până în turul 4, devenind cea mai tânără sportivă din Anglia care atinge acest nivel. Ieri, Emma Răducanu, a cărei fană este însăși ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a furnizat o nouă mare surpriză la US Open, unde s-a calificat în turul 4 după ce a învins-o pe jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo (41 WTA). Un meci în care jucătoarea spaniolă nu a avut nici o șansă, meciul fiind încheiat cu scorul de 6-0,6-1.

Ivan Patzaichin va fi înmormântat la Bellu cu onoruri militare. A iubit rock-ul românesc și și-a dorit să cânte la chitară 

Cine este britanica Emma Răducanu și legătura sa cu Bucureștiul

Născută în Canada, britanica Emma Răducanu vine o data pe an la București, în vizită la bunici. Considerată o stea în ascensiune, jucătoarea a descoperit tenisul la 5 ani.Tatăl ei a ajutat-o să încerce mai multe sporturi, amintim baletul, înotul și călărie.

”Tatăl meu e din București (FOTO). La fel ca bunica, locuiește în continuare în centrul Bucureștiului. Revin acolo de câteva ori pe an pentru a o vedea. E foarte frumos. Iubesc mâncarea de acolo. Să fiu sinceră, e incredibilă! Bunica îmi gătește, iar ăsta e un alt lucru special”, a spus vedeta tenisului britanic ce o consideră pe Simona Halep un model.

Diseară (21.00, în direct la Eurosport), Emma Răducanu o va întâlni pe Shelby Rogers pentru a ajunge în sferturile US Open.

”Joac-o p-asta!” Victor Yila s-a apucat de cântat folclor! ”Sunt invitat aproape în fiecare weekend la nunţi, botezuri româneşti”