Actorul Ionuț Stoica a murit. A jucat și în ”Polițist, adjectiv”, film premiat la Festivalul de la Cannes

0

Calvarul Covid-19 lovește iar în lumea artistică!  Ionuț Stoica a murit la doar 66 de ani. Actorul ce a jucat și în ”Polițist, adjectiv” al lui Corneliu Porumboiu (film premiat la Festivalul de la Cannes) fusese internat la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești cu Covid-19.

Colegii săi au transmis un mesaj de regret! ”Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!”, a anunţat Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu-Jiu.

Loredana, dans la bară, la 51 de ani! Admiratorii săi au rămas blocați /VIDEO

Actorul Ionuț Stoica (dreapta) a murit!

Ionuț Stoica avea multiple probleme medicale care s-au amplificat după ce a fost infectat cu virusul momentului. Actorul, angajat al teatrului sus amintit, a făcut un rol de excepție în pelicula ”Polițist, adjectiv” a lui Corneliu Porumboiu, film socotit unul dintre cele mai importante ale noului Cinema Românesc. Drama prezintă povestea lui Cristi, un poliţist dintr-un oraş de provincie, care investighează cazul unui licean, urmărit pentru trafic de droguri. Ionuț Stoica a jucat și alături de Vlad Ivanov și Irina Săulescu.

Îndrăgitul actor, al cărui fiu a trecut în neființă în urmă cu doi ani, a primit premiul FIPRESCI, la Festivalul de la Cannes şi Premiul Juriului, „Un certain regard”

Cândva greii ringului, astăzi oameni de succes. Ce afaceri conduc fostele glorii K1 ale României