Un cunoscut rapper a fost găsit spânzurat! Mesajul scris de Adda: ”Drum lin către stele, Țeasta!”

0

Țeastă, un cunoscut hip-hoper, a fost găsit spânzurat! În vârstă de 35 de ani, trupul neînsuflețit al rapperul care a lansat alături de Adda marele succes ”Minți murdare făcute praf”, a fost găsit în locuința în care locuia cu chirie.

Rezultatele IML au indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Sora sa  spune că era cuprins de depresie și că a simțit, toată viața, lipsa tatălui. care l-a abandonat de mic.

Cornel Constantiniu a fost OPERAT DE URGENȚĂ! Intervenția a fost salvatoare

Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă. Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai dă niciun semn de viață. ”Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament”, a declarat Daniela Yaren Vasilescu, sora lui ”Țeastă”, pe numele său Andrei Ionescu.

Alexandra Ada Moldovan, cunoscută drept Adda a anunțat pe pagina sa de Facebook, că rapperul Andrei Ionescu, alias Țeastă, a încetat din viață . „Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!”

Andreea Marin vs Andreea Esca! Întâlnire istorică între cele două dive. ”Îmi plac oamenii care nu păcălesc”