Traian Băsescu a fost dus de URGENȚĂ la spital! Suspiciunea de AVC ar fi fost infirmată

0

 

UPDATE 19.00 Cristian Hrituc, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, neagă informaţiile cum că fostul şef al statului s-ar afla în spital.

“Traian Băsescu era în această dimineață la Bruxelles. Nu e internat la Paris (…). Aproape în fiecare an apărea o știre că T.B e bolnav, că e foarte grav, etc.

Anul ăsta, jegul suprem, e internat la Paris și are AVC. Și da, nu e în spital, e sănătos!”, afirmă Hrituc.

UPDATE 17.58 Surse politice susţin, pentru Știrile Pro TV, că miercuri i s-ar fi făcut rău după ce a aflat verdictul.

Membrii familiei Băsescu susţin că preşedintele este bine și că se afla în acest moment tot la Bruxelles, în apartamentul său.

Colaboratorii lui l-ar fi condus la spital cu suspiciunea de AVC, doar că această suspiciune a fost infirmată, iar fostul preşedinte cel mai probabil ar fi suferit un atac de panică.

 

Știrea inițială

Europarlamentarul Traian Băsescu ar fi internat într-un spital din Bruxelles, au afirmat surse politice pentru Digi 24, fără a spune însă clar și motivul internării.

Inpolitics a anunțat vineri după-amiază că fostul președinte al României ar fi suferit un AVC, adică accident vascular cerebral, și a fost transportat cu un avion la un spital din Paris. Până la acest moment, familia lui Traian Băsescu nu a oferit date despre starea acestuia de sănătate.

ÎCCJ a decis definitiv că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Traian Băsescu nu mai beneficiază de protecție SPP. Serviciul de Pază și Protecția și-a retras dispozitivul în momentul pronunțării deciziei ICCJ, care a respins recursul fostului președinte la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securității.