„Nici șobolanii nu stau acolo”. O casă ruinată, scoasă la vânzare cu un preț exorbitant, într-un oraș din România

0

Într-un oraș din Ardeal, un proprietar a scos la vânzare o casă ruinată cu un preț exorbitant de 75.000 de euro. Anunțul a provocat comentarii aprinse pe rețelele de socializare, mulți internauți considerând că prețul este nejustificat.

Casa are două camere, o suprafață construită de 55 de metri pătrați și un teren de 163 de metri pătrați. A fost construită în anul 1970 și, potrivit anunțului, se află în zona 0 a orașului Alba Iulia.

Cu toate acestea, din fotografiile publicate se poate observa că casa este într-o stare avansată de degradare. Pereții sunt crăpați, acoperișul este prăbușit, iar ferestrele și ușile sunt sparte.

Prețul cerut de proprietar este de 75.000 de euro, care este echivalentul a aproximativ 300.000 de lei. Acest preț este cu mult mai mare decât cel al altor case din zonă, care sunt în stare bună.

Anunțul de vânzare a provocat comentarii aprinse pe reţelele de socializare, având în vedere starea în care se află locuința.

Mulţi dintre internauţi chiar au crezut că e vorba despre o vilă. 

„Nici șobolanii nu stau acolo, scuză-mă frate… dar arată că după război. Pe ce ceri bani aia???? Poate 7.500 de euro ar mai merge”, spune un internaut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.