AcasăPoliticA fost aleasă noua șefă a organizației de femei PNL. Cine este...

A fost aleasă noua șefă a organizației de femei PNL. Cine este Nicoleta Pauliuc

Zi importantă pentru PNL. Organizaţia de femei a liberalilor şi-a ales conducerea. Nicoleta Pauliuc a fost aleasă noua şefă a organizaţiei de femei a PNL. Aceasta a fost aleasă cu 837 de voturi, cu circa 500 mai multe decât contracandidata sa, Cristina Trăilă.

Senatoarea Nicoleta Pauliuc, aleasă pe listele PNL Ilfov, preşedinte al Comisiei de Apărare din Senat, şi Cristina Trăilă, deputată în Comisia Juridică, aleasă în circumscripţia Bucureşti, au fost cele două candidate intrate în cursa pentru şefia Organizaţiei Femeilor Liberale.

Trebuie menționat că lupta a fost una extrem de strânsă. Și Nicolae Ciucă a participat la congres prin intermediul unei transmisiuni în direct. Premierul a ţinut să sublinieze competiţia sănătoasă din interiorul PNL şi şi-a exprimat încrederea că femeile liberale o să constituie după congres o structură consolidată.

Nicoleta Pauliuc, onorată de votul liberalilor

La rândul ei, Alina Gorghiu, preşedinta interimară a Senatului, a cerut, din nou, respectarea drepturilor femeilor în politică şi business, iar Raluca Turcan susţine că organizarea congresului Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) a fost, pentru ea, cea mai concludentă ocazie de a vedea că femeile pot fi solidare.

“Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care colegele mele mi-au acordat-o alegându-mă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale.

Votul lor mă onorează şi mă obligă să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a transforma OFL într-o structură de elită a Partidului Naţional Liberal. Le mulțumesc din suflet!”, a scris Nicoleta Pauliuc într-o postare pe Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.