AcasăMoney&PeopleA.S.I.A. s-au reunit după 18 ani! Cea mai de succes formație feminină...

A.S.I.A. s-au reunit după 18 ani! Cea mai de succes formație feminină a anilor 2000 pregătește un spectacol grandios

A.S.I.A. se întoarce pe scenă după 18 ani! Cea mai de succes formație feminină din ultimii 30 de ani, a hotărât să urce iar pe scenă, într-un cadru oficial, pe scena Sălii Palatului.

Pe 6 martie, patru din fetele ce au trecut prin componența grupului care, în anii 2000 a constituit un real fenomen muzical, iubit de toate adolescentele țării- este vorba de Anca Neacșu, Sorana Darclee Mohamad, Ianna Novac și Anemona Niculescu,  vor fi din nou împreună pe scenă.

O veste ce va bucura mii de doamne și domnișoare care au admirat și au crescut cu cea mai de succes formație dance feminină de la noi din anii 2000. ”Moțatele” de altădată care scoteau succes după succes (amintim: ”Inima mea”, Dă-mi nopțile înapoi”, ”O cireașă amară”, ”Sună periculos” ori ”Garsoniera ta”), astăzi femei mature, soții și mame, s-au declarat extrem de încântate de momentele retrăite împreună pe scenă, când au urcat la ziua Iannei Novac, în toamna anului trecut.

A.S.I.A. s-au reunit după 18 ani! Cea mai de succes formație feminină a anilor 2000 urcă pe scena Sălii Palatului în martie

În toți acești ani, Ianna Novac a continuat să cânte (actualmente este și profesoară la propria școală de canto), Anca Neacșu, de asemenea, este solistă,  Sorana Darclee are un magazin în care își vinde propriile articole vestimentare, iar Anemona Niculescu cochetează cu actoria.

Alina Crișan, actualente membră a trupei Direcția 5, nu a dorit să se alăture proiectului și nici Irina Nicolae, cea care a fost lidera formației. Actualmente soție a influentului afacerist Marius Vizer, Irina s-a mutat la Budapesta și scrie cărți pentru copii.

Reală fabrică de bani în showbizz-ul de atunci, din 1999 și până la dizolvarea sa, ASIA a fost cel mai de succes grup dance feminin. ”Alege ASIA”, produs de Mona Segall cu prezentator Mircea Badea, a fost cel mai de success show de televiziune până 2002 în România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.