x


 • EUR
  4.6559
  USD
  3.9517
 • 21° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  48%
  Presiune

  33898 hPa
string(7) "general"

Aceasta este MARE LOVITURĂ pentru Ion Ţiriac. Anunţul a venit chiar de la cel mai ÎNALT NIVEL

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că Guvernul ar putea cumpăra Arenele BNR, pe care să pe care să le dea în administrare Primăriei Generale a Capitalei, el precizând a discutat subiectul recuperării complexului sportiv şi cu Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac.

Author: Mihai Voican | Sursa: Gandul | Publicat: 10.10.2017, 8:58 | Actualizat: 10.10.2017, 8:58

”Am constatat că Arenele BNR, evident că le-a primit moştenire de pe undeva la mama BNR-ului, că le-a luat de undeva, nu le-a luat de la un minister – undeva, în negura istoriei, se pare că nu mai există nicio hârtie şi că Arenele au venit la pachet cu nu ştiu ce clădire. Am rugat, începând de azi, pe cineva să cerceteze. Am înţeles că sunt la vânzare. O să vedem, am înţeles vreo două săptămâni că e vorba de vreo 30 şi ceva de milioane, ceea ce pe mine m-a suit pe pereţi”, a spus Tudose referindu-se la discuţiile legate de dreptul de utilizare a Arenelor BNR.

El a mai spus că i se ”pare o crimă ce se întâmplă”. ”Măcar deschide-le pentru copii. Nu ai bani, cu toate că aş spune că Banca Naţională… Domnule, banca asta naţională se spune că e a României. Credeţi că am putea să începem să ne gândim că e Banca Naţională a românilor, că ar trebui să fie şi pentru români nu pentru o noţiune aşa, pur şi simplu… Nu este în regulă ce se întâmplă. Eu cred că avem şi zei, mai mulţi decât ne trebuie”, a mai spus Tudose.

 

Citește mai departe pe GÂNDUL