x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(10) "publicfeed"

Adriana Rusu ne arată tot! Imagini hot cu solista așa cum n-a mai fost văzută vreodată

Nu este chiar model, dar face senzație cu formele sale. Ca niciodată, cumințica solistă Adriana Rusu, ”nepoata” lui ”Tataee” de la BUG Mafia, s-a hotărât să laude bustul său generos, de la ”Mama Natură”, neajustat de vreun chirurg estetician.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.07.2020, 14:54

În vârstă de 34 ani, prietena cea mai bună a Alexandrei Stan a luat exemplu de la acesta în anevoiosul drum de a-și strânge admiratori pe paginile sale de socializare. Astăzi îi ”premiază” pe aceștia cu un pictorial de senzație, în care a pozat aproape goală, la malul mării. Adriana a lăsat inhibițiile și complexele de orice fel la o parte și ne-a arătat pentru prima oară ce ascunde în spatele hainelor sale.

Adriana Rusu, cea care a debutat în urmă cu 13 ani alături de Tataee (Bug Mafia), în piesa ”Noi doi”, s-a născut în Republica Moldova însă locuiește în România de 23 ani. Timp în care a fost o prezență activă în zona muzicală, ca solistă dar și compozitoare, fiind ”responsabilă” de zeci de melodii imprimate în propriul său studio de înregistrări.

O bună perioadă a cântat alături de Cristofor Aldea Teodorovici, nimeni altul decât băiatul muzicienilor de legendă Ion și Dorina Aldea-Teodorovici.Împreună au susținut și un turneu internațional, concerte la Paris și New York.