Afacerea ”prețioasă” a lui Nargi, moldoveanca de la ”Love Island”. Bruneta dat palpitații tuturor băieților din concurs!  Pulsul le-a fost monitorizat cu dispozitive

Poate cea mai exotică prezență feminină de la ”Love Island”, Nargi încinge atmosfera la sexy show-ul de la Pro TV și nu scapă nici o ocazie să-și promoveze formele.

 Frumoasa moldoveancă ce are origini arabe, este singura concurentă ce a reușit să le dea palpitații băieților din concurs palpitații. La modul propriu focoasa concurentă le-a ridicat pulsul, acesta fiind monitorizat cu ajutorul unor dispozitive.

Dacă cineva avea îndoieli, Nargi (23 de ani) face aproape totul să-și evidențieze atuurile. Născută din tată de origine arab și mama moldoveancă, frumoasa brunet a reușit performanța să sărute doi băieți din concurs, dar și o…competitoare.

Otilia Bilionera s-a măritat cu un afacerist turc modest, nu cu un milionar: ”Am mai mulți bani decât el!”

Afacerea ”prețioasă” a lui Nargi. Moldoveanca de la ”Love Island” are un magazin de bijuterii. ”Îmi place viața bună, îmi place să mă distrez, îmi place să merg la restaurante mișto, îmi place să călătoresc. Îmi place să primesc cadouri. Îmi place flirtul… depinde cu cine. Nu există oameni ideali, în afară de mine… Glumesc! (…) Bărbatul ideal trebuie să fie deștept sau frumos sau bogat. Dacă le are pe toate trei, e perfect”, spune Nargi de la Love Island care are la Chișinău și propria afacere cu bijuterii.

 ”Am fost tot timpul pasionată de bijuterii, de când eram mică, eram tot timpul în dulapul mamei de bijuterii, umblam pe acolo și mi le puneam, mă duceam la școală cu ele. Am observat că în România cumva nu e o concurență foarte mare la capitolul ăsta și așa am început, cu pași mici, să-mi deschid propria afacere cu bijuterii”, spune sexoasa Nargi.

Campion la accidente rutiere, Selly are acum cu ce! Și-a luat un Porsche de 650 CP pe care are de plătit 220.000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed