x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(4) "auto"

ALERTĂ! DACIA pregătește o mare SURPRIZĂ

Dacia lansează o nouă serie limitată botezată Techroad.

Author: Mihai Voican | Sursa: NEWSWEEK | Publicat: 09.04.2019, 16:05

Dacia lansează în România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design și o serie de dotări menite să facă experiența condusului mai plăcută.

 

Creată pornind de la versiunile de serie avansate ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, Prestige Plus pentru modelul Logan și, respectiv, Comfort pentru Duster), seria limitată Techroad se distinge la exterior prin noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, precum și prin noi modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model. O notă suplimentară de eleganță este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.

 

La interior, ambianța este marcată de contrastul armonios dintre nuanța gri a tapițeriei stilizate și inserțiile discrete de culoare roșie prezente atât pe elementele textile cât la nivelul planșei de bord.

 

În ceea ce privește lista de opțiuni, Techroad include, pe lângă dotărilede serie aferente fiecărui model, sistem multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker), cameră video pentru marșarier (pentru Logan, Logan MCV si Sandero), sistem Cruise Control (pentru Logan) și volan/ornament schimbător de viteze îmbrăcate in piele (pentru Duster).

 

Articolul integral pe NEWSWEEK