ALERTĂ! Se deschide primul bar liber de COVID!

„Primul bar liber de COVID” din Irlanda, situat în vestul acestei ţări, se va redeschide joi seară, odată cu testarea clienţilor pentru noul coronavirus în faţa intrării sale, informează DPA.

 

Umilință totală pentru Ciolacu! E disperat și vrea doar ”să fie băgat în seamă”

 

 

Potrivit proprietarilor barului Eileen’s Pub, situat în localitatea Aughamore, aflată la două ore şi jumătate de mers cu automobilul faţă de Dublin, clienţii vor trebui să aştepte mai întâi „într-o zonă special amenajată” unde vor fi „testaţi pentru COVID-19 de un angajat specializat”.

Anunţând redeschiderea barului printr-un mesaj publicat marţi pe Facebook, proprietarul acelui bar, Donal Byrne, afirmă că doar clienţii fideli ai stabilimentului vor primi permisiunea de a intra şi doar dacă rezultatele testelor sunt negative. Clienţilor li s-a promis că vor putea „să se bucure de o băutură în zona de testare” în timp ce aşteaptă rezultatele testelor.

Clienţii care vor sta la coadă în faţa intrării barului Eileen’s Pub vor plăti 10 euro pentru un test. Testarea va avea loc începând de la ora locală 17:00 şi până la ora locală 19:00.

 

Streinu Cercel se revoltă! Mesaj tranșant pentru viitorul senator AUR

 

 

 

„Costurile testelor şi ale testării în sine sunt mult mai mari decât tarifele anunţate, dar noi, cei de la Eileen’s Pub, suntem bucuroşi să acoperim o parte din costuri pentru a ne asigura că angajaţii noştri şi clienţii se află în siguranţă şi sunt protejaţi”, a declarat proprietarul barului într-un mesaj pe Facebook.

După ce vor ajunge în interiorul barului, clienţii vor trebui să respecte reglementările guvernamentale ce vizează redeschiderea barurilor şi a restaurantelor.

„Vom avea servire la mese, dezinfectant pentru mâini şi distanţare socială”, a declarat Donal Byrne pentru postul Midwest Radio, joi dimineaţă.

Al doilea lockdown impus în Irlanda din cauza noului coronavirus a expirat săptămâna trecută, iar restaurantele şi barurile care comercializează şi gustări au primit permisiunea de a se redeschide începând de vineri.

Însă peste 3.500 de baruri care nu servesc şi mâncare nu vor avea voie să se redeschidă, spre nemulţumirea proprietarilor lor, care consideră că prezenţa sau absenţa gustărilor din meniuri nu are vreun impact asupra posibilităţii de răspândire a virusului.

„Eu nu servesc mâncare, iar mâncarea, aşa cum ştim deja, nu opreşte COVID-19 şi nici nu previne COVID-19”, a adăugat proprietarul Donal Byrne.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri