Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu Cătălina Mihai. Actrița l-a vindecat de jocuri de noroc! ”Am pierdut 150.000 de euro”

Actorul Alex Bogdan și actrița Cătălina Mihai și-au unit destinele într-o ceremonie secretă, plină de emoție, pe 19 iunie.

Cuplul a spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Nașii cuplului au fost Mihai Rait Dragomir, cunoscut drept Dorel din „Las Fierbinți”, și soția acestuia.

Alex Bogdan și Cătălina Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani. Actrița, în vârstă de 27 de ani, este recunoscută pentru rolul său din filmul „Heidi”, unde a jucat alături de Gheorghe Visu, performanță ce i-a adus premiul Gopo la categoria Tânără Speranță.

Pe lângă succesul profesional, Cătălina Mihai a avut un impact profund și în viața personală a lui Alex Bogdan, ajutându-l să se vindece de dependența de jocurile de noroc. Actrița a postat primele imagini de la cununia civilă pe rețelele sociale, însoțite de un mesaj emoționant:

Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu Cătălina Mihai! ”La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne căsătorim, cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam eu când am împlinit 27. (Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni. Tot anul ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.) Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”

Alex Bogdan, cunoscut pentru rolurile sale din filme comerciale de mare succes, inclusiv „Tati part-time”, a dezvăluit anterior că a pierdut 150.000 de euro din cauza jocurilor de noroc. „Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Mi-a ținut mama mea evidența”, spunea el. Datorită iubirii și sprijinului Cătălinei, Alex a reușit să depășească această perioadă dificilă.

Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu actrița Cătălina Mihai. Actrița l-a vindecat de jocuri de noroc!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed