Alina Ceușan de la ”Asia Express” a adus pe lume o fetiță!

0

Supranumită ”Regina Instagramului” datorită sfaturilor în modă și metode de înfrumusețare ce i-au sporit popularitatea, frumoasa a adus pe lume o fetiță la primele ore ale dimineții. Micuța va purta numele de Tisha.

Vloggerița a avut mari emoții, nu din cauza travaliului, ci din pricina zilei de luni pe care o urăște și nu ar fi dorit să nască în prima zi a săptămânii.

Cu Alina Ceușan nu au  făcut cunoștință nu doar dependenții de Instagram, ci și telespectatorii, datorită participării sale la ultima ediție ”Asia Express” , Antena 1, unde a făcut echipă cu partenera sa, Carmen Grebenișan.

“Douăsprezece ore de muncă, o oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris blonda pe contul de socializare. Alina Ceușan a anunțat la începutul anului, imediat după ”Asia Express”, că este însărcinată, iar de atunci și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluția sarcinii.
Blonda a filmat toate vizitele medicale, toți pașii pe care i-a făcut în sarcină, a arătat celor care o urmăresc fotografii cu micuța Tisha pe monitorul ginecologului, iar ieri a filmat cum a decurs ultima zi de sarcină.