AcasăMoney&PeopleAndreea Antonescu, gravidă din nou. Surpriză, cine va fi tătic

Andreea Antonescu, gravidă din nou. Surpriză, cine va fi tătic

Andreea Antonescu este în culmea fericirii. Solista este gravidă din nou și urmează să aducă pe lume un nou copil.

Fosta fetiță teribilă a showbizz-ului românesc de la sfârșitul anilor ’90 (alături de Andreea Bălan a format duo-ul de succes Andre), nu mai ascunde sarcina, destul de avansată (este în cel de-al doilea trimestru), nici numele alesului său, nimeni altul decât Victor Vrânceanu, cunoscutul prezentator de emisiuni sportive.

Cei doi au ținut la secret idila, mai ales că Andreea Antonescu (ce împlinește luna viitoare 40 de ani) nu a divorțat încă de Traian Spak, primul său soț și tatăl fetiței sale. Andreea mai are o fetiță, pe Sienna, în vârstă de 12 ani.

Andreea Antonescu, gravidă din nou, la aproape 40 de ani

”A doua minune din viața mea!Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a împărtășit vestea fericita solistă care s-a întors din cauza sarcinii mai devreme din aventura America Express.

Imediat după căsătorie, Andreea Antonescu și Traian Spak s-au stabilit în Statele Unite ale Americii unde afaceristul a pus pe picioare o afacere. Însă, după trei ani, Andreea s-a reîntors, căci mai toate proiectele sale erau legate de România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.