AcasăMoney&PeopleAndreea Antonescu s-a despărțit de tatăl copilului său născut în urmă cu...

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl copilului său născut în urmă cu 3 luni!

Nici bine nu a divorțat de cel ce i-a fost soț, tatăl primul său copil (procedură care s-a întins pe parcursul a trei ani de când au decis să se separe), și solista a încheiat și relația cu cel ce a făcut-o din nouă mămică.

Este vorba de jurnalistul Victor Vrînceanu, relație despre care solista spune că s-a curmat din cauza nepotrivirii de caracter. Botezul noii venite pe lume va avea loc în luna mai a.c.

Vestea despărțirii a preferat să o dea chiar Andreea (40 de ani) care a făcut apel la respectarea intimității. Solista a mai subliniat că, în ciuda rupturii, amândoi vor face eforturi pentru creșterea micuței. Siena, fiica cea mare a artistei a ales să se mute cu tatăl său, în Las Vegas, Statele Unite.

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl copilului său născut în urmă cu 3 luni!

”Vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe contul de Instagram.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.