AcasăExterne„Apocalipsa apei”: Rusia flutură spectrul bombardării marelui baraj de la Kiev, care...

„Apocalipsa apei”: Rusia flutură spectrul bombardării marelui baraj de la Kiev, care „va îneca Ucraina”

Cotidianul rusesc Pravda a publicat un articol în care descrie efectele devastatoare pe care le-ar avea un atac asupra hidrocentralei de la Kiev”, „a cărui distrugere, în cel mai adevărat sens al cuvântului, va îneca Ucraina”.

„Încă de la începutul operațiunii speciale din Ucraina, mulți din Rusia s-au întrebat de ce forțele armate ale Federației Ruse nu au primit încă ordinul de a ataca așa-numitele centre de decizie”, scrie Pravda, care notează că acum „decizia privind distrugerea țintită a centrelor de decizie este o chestiune de timp”.

Însă, potrivit publicației rusești, ucrainenii „se tem că una dintre lovituri ar putea fi aplicată asupra locului, a cărui distrugere, în cel mai adevărat sens al cuvântului, va îneca Ucraina. Iar acest loc este barajul de la Kiev”.

Pravda citează canalul de Telegram „STORM News”, care a publicat chiar „un scenariu aproximativ al consecințelor distrugerii barajului”.

  • la aproximativ trei minute după „accident”, Obolon va fi distrus de un val de patru metri;
  • în cinci minute – Troenshchina;
  • după 10 minute – Hem,
  • după 15 minute – Rusanovka.
  • „Mai mult, riscul de inundații va afecta aproape 30 de orașe, sute de sate și localități”.

Pravda insinuează că un astfel de atac ar putea fi organizat chiar de Forțele Armate ale Ucrainei și spune că „pregătirea informațiilor pentru așa ceva a început deja”.

„În urmă cu câteva zile, o echipă de filmare de la canalul de televiziune de propagandă ucrainean 1+1 a venit în aceste locuri de la Kiev și a vorbit despre „crimele rușilor”. Pentru a doua zi, mass-media ucrainene descriu consecințele unei „probabile” lovituri rusești asupra centralei hidroelectrice din Kiev”, mai scrie Pravda.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.