Arafat corectează o măsură absurdă: Suporterii pot merge pe stadion și pot urmări tot meciul

0
36

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia sunt în afara locuinței, după ora 21.00. Arafat a precizat că suporterii vor trebui să aibă asupra lor biletele de meci.

”Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru. ”, a spus Raed Arafat.

CS Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul rundei, va beneficia, în cele din urmă, de spectatori. Nu doar 45 de minute, ci pe toată durata întâlnirii din Bănie.

Oltenii au anunțat în urmă cu scurt timp, printr-un comunicat, că suporterii nu vor fi alungați din tribune la pauză, așa cum se stabilise inițial. Astfel, la derby-ul din această seară vor asista aproximativ 9.000 de spectatori, adică 30% din capacitatea totală a arenei.

„90 de minute pe stadion! 90 minute pentru Știința! Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă.

„Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Nu avem nicio scuză să nu susținem Știința din Vulcanul de pe Oblemenco”, se arată în comunicatul emis de club.