AcasăEuropaATAC cu drona în Marea Neagră! Războiul din Ucraina se extinde

ATAC cu drona în Marea Neagră! Războiul din Ucraina se extinde

Alertă în Marea Neagră. A avut loc un atac cu drona în urmă cu doar câteva ore.

Guvernatorul acestui oraş din Crimeea, peninsula ucraineană anexată ilegal de Rusia, Mihail Razvojaiev, anunță că un atac cu dronă a vizat sâmbătă Statul Major al flotei ruse la Marea Neagră, în Sevastopol, scrie AFP citată de Agerpres.

Acesta precizează însă că nu a fost înregistrată nicio victimă și doar pagube minime.

„Drona a fost doborâtă chiar deasupra Statului Major al flotei, a căzut pe acoperiş şi a luat foc”, a scris Razvojaiev pe contul său de Telegram. Incidentul „nu a provocat pagube majore”, nici răniţi, a adăugat el, atribuind atacul forţelor ucrainene.

Menționăm faptul că acesta este cel de-al doilea atac cu dronă împotriva Statului Major al flotei ruse la Marea Neagră, la Sevastopol, în mai puţin de o lună.

La finele lunii iulie, o dronă a lovit curtea Statului Major al flotei, făcând cinci răniţi printre angajaţi şi ducând la anularea tuturor festivităţilor prevăzute să aibă loc cu prilejul Zilei Flotei ruse. Acuzată de Rusia de acel atac, Ucraina a dezminţit că ar fi fost implicată, calificând acuzaţiile drept „o provocare”.

Anterior, joi seară, forţele ruse au doborât o dronă în apropierea unui aerodrom militar din Sevastopol. Totodată, în cursul zilei de marți, explozii au avut loc la o bază militară şi la un depozit de muniţii din Crimeea, Rusia calificând incidentul drept un act de sabotaj.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.